Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-6717770416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Reclame pennen

Reclame pennen nodig?

Zoek dan niet verder! De DePennenspecialist.nl geeft u de kans om reclame pennen in huis te halen. Reclame pennen met uw logo, slogan of bedrijfsnaam, de mogelijkheden zijn eindeloos en….. voor de prijs hoeft u het niet te laten!

banner-reclame-balpen-2.png

Prijzen van reclame pennen

De prijzen die de DePennenspecialist.nl aanbied voor reclame pennen lopen uit een, zo heeft u al pennen voor 0,13 eurocent per stuk! Tevens heeft de DePennenspecialist.nl een ruim assortiment van luxe pennen met een hoge attentiewaarde, leuk om te geven aan uw vaste klanten of bij een jubileum.

Welke reclame pennen kunt u krijgen?

De DePennenspecialist.nl heeft een uitgebreid assortiment van merkpennen. Denk aan de wereldberoemde BIC en Senator pennen tot exclusievere merk pennen van Swarovski, Waterman en Parker. Ook zijn er merkloze pennen verkrijgbaar, zodat uw logo of reclame boodschap extra opvalt!

Reclame pennen met een kleurtje?

De DePennenspecialist.nl heeft sowieso 16 verschillende kleuren reclame pennen . Zodat de reclame ook goed bij uw bedrijfshuisstijl past! Zit uw kleur er niet bij? Neem contact op met één van onze specialisten zij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn om toch de juiste kleur reclame pennen te verkrijgen die precies bij uw huisstijl past.

Niet alleen maar reclame pennen

Het assortiment van de DePennenspecialist.nl bestaat ook uit andere schrijfmaterialen. Denk aan markers, potloden en rollerbalpennen. Dus veel keus in het assortiment van de DePennenspecialist.nl.

Groen ondernemen!

Natuurlijk een hot topic! U kunt hier met uw bedrijf op inspelen, want de DePennenspecialist.nl bied u ook milieuvriendelijke pennen aan. Deze worden van gerecycelde of milieuvriendelijke materialen gemaakt.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met één van onze specialisten! Zij kunnen u uitstekend adviseren en u binnen ieder budget een passend voorstel op maat maken.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Balpennen - Vulpennen - Fineliners - Markeerstift - Potloden - Kleurpotloden - Pennensets - Luxe pennen