Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-6717770416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Luxe vulpen

Wie iets bijzonders te schrijven of te ondertekenen heeft kan nu kiezen voor deze bijzondere, luxe vulpen. Dé specialist stelt u voor: de President vulpen Luxe vulpen Senator President.

Het bijzondere van handgeschreven informatie

Schrijven is meer dan het alleen vastleggen van informatie. Het is een manier om vorm te geven aan onze gedachten en deze door te geven aan anderen. Het is ook een luxe, want het kost tijd en dat hebben we allemaal te weinig.

Een handgeschreven brief is persoonlijk en stijlvol. Dit alles verdient dan ook een toepasselijk schrijfgerei en wij hebben de eer u de President vulpen voor te stellen.

Vulpen President: een handgemaakt stukje vakmanschap

Wie iets bezonders te schrijven of te ondertekenen heeft kan nu kiezen voor deze bijzondere, luxe vulpen:

Vulpen President gemaakt van elegant gepolijst, diepzwart acryl met goud geplatineerde onderdelen. Deze luxe vulpen is uitermate geschikt als aandenken aan een bijzonder moment!

De details maken het verschil:

  • Handgemaakt inktsysteem
  • Patroonvulsysteem met veiligheidskap
  • Graveervlak voor de persoonlijke noot
  • 18 kt geplatineerde onderdelen

Persoonlijke noot:

De pen is te voorzien van een gravure om een nog persoonlijkere indruk achter te laten bij uw relatie of klant. Op de dop van deze luxe vulpen is een verguld vlak aangebracht wat hiervoor uitermate geschikt is.

Ook is er een luxe verpakking verkrijgbaar welke te voorzien is van uw persoonlijke boodschap of logo om de blijvende herinnering die deze vulpen achterlaat perfectioneren.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Balpennen - Vulpennen - Fineliners - Markeerstift - Potloden - Kleurpotloden - Pennensets - Luxe pennen