Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-6717770416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Balpen met logo, goed idee!

Bij de Pennenspecialist zijn de mogelijkheden eindeloos. Een balpen met logo is leverbaar in diverse soorten, maten, kleuren en merken.

banner-reclame-balpen-2.png

Balpen met logo, altijd een succes!

Natuurlijk kent iedereen de balpen met logo. Het eerste en vaak sterkste promotie artikel van vrijwel ieder bedrijf is een balpen met logo. Een balpen met logo die u even gauw mee geeft aan uw relaties of wellicht doelbewust uitdeelt tijdens evenementen en beurzen. Een balpen met logo is altijd een succes en is zonder twijfel een echte promotie klassieker!

De mogelijkheden van een balpen met logo

Bij DePennenspecialist.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Een balpen met logo is leverbaar in diverse soorten, maten, kleuren en merken. Een balpen met logo compleet aangepast aan uw wensen en huisstijl. Uiteraard voorziet DePennenspecialist.nl uw balpen van uw logo of een andere bedrukking. Deze bedrukking kunt u aanleveren of laten ontwerpen door onze professionele studio.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Balpennen - Vulpennen - Fineliners - Markeerstift - Potloden - Kleurpotloden - Pennensets - Luxe pennen